Warming Up a Contemporary Space


The owners of this newish contemporary-styled townhome in the Montrose neighborhood of Houston wanted to put some impact into their entry by using wallpaper on the first wall you see when you walk in – the sloped wall in the top photo. They have some antique furniture and a special piece of art that sit in front of this wall, so chose this very classic trellis pattern in a warm cream-on-brown colorway.

They were initially considering putting paper on the backs of bookshelves in the upstairs living room, but as I walked up the stairs and saw this one recessed wall directly in view, I suggested this as a better spot for a wallpaper treatment.

The home owers quickly agreed, and decided to use the same pattern here.

The manufacturer of this very old and historic design is Thibaut.

Advertisements

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: