Revisiting A Mural I Hung Six Years Ago

Accent wall in home office in a newish home in Garden Oaks, Houston.

I hung this about six years ago, and was back to measure another room … which will be equally colorful and unique!

The mural was not quite wide enough to fit the wall, hence the slight gap at the left and right edges. Hint: Always consult with the paperhanger before ordering any material.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: